Hoe is de training voor thuissporters?

In samenwerking met Fitchannel doen we een onderzoek om thuissporters inzicht te geven in hun trainingsbelasting zodat zij slimmer en duurzamer kunnen bewegen. We ontwikkelen een intuïtieve vragenlijst om ervaren mate van inspanning tijdens een training te monitoren.

We onderzoeken of er een relatie is tussen jouw gemeten hartslag tijdens een training en jouw ingevulde mate van ervaren inspanning. En ook of er een relatie is tussen jouw ingevulde mate van ervaren inspanning en een eventuele blessures. Het onderzoek start eind augustus. In de eerste en laatste week zul je een inspanningstest doen en daartussen 12 trainingssessies uitvoeren. Wil je meedoen aan dit onderzoek? Dat kan indien je:

    • tussen de 18 en de 55 jaar oud bent
    • in Nederland woont
    • geen onderliggende aandoening heeft zoals diabetes, hartproblemen of astma
    • in het bezit bent van een computer, smart TV of tablet zodat je thuis toegang hebt tot de instructievideo’s van Fitchannel
    • geen blessures hebt

Wie volledig deelneemt krijgt een Polar hartslagmeter ter waarde van 60 euro en een Fitchannel abonnement! Daarmee kun je een jaar gratis onbeperkt thuis sporten onder begeleiding van de instructeurs van Fitchannel, zoals Mark Tuitert! Meld je aan op meetjeworkout.com!

22 juni, 2021

Meer nieuws