Logo Sport Data Valley
Inloggen
Gratis aanmelden

Nieuws

Opening SDV lab Enschede

24 september, 2021|

Het Sport Data Valley lab in Enschede is officieel geopend door EEMCS-decaan prof. Joost Kok van Universiteit Twente. Het lab biedt studenten, wetenschappers van de UT en samenwerkingspartners een unieke kans om met data science de sportwereld te verbeteren!

Podcast De Technoloog

17 juni, 2021|

Alles wat je wil weten van data (science) in de sport! Lotte Lintmeijer van Sport Data Valley  hoor je vanmiddag in gesprek met Herbert Blankensteijn en Ben van der Burg in De Technoloog podcast bij BNR.

Meer mogelijk met Garmin

27 mei, 2021|

Draag je een Garmin horloge om je prestaties te meten tijdens het sporten? Je kunt je Garmin-account koppelen aan het Sport Data Valley platform. Daar kun je nu ook de verzamelde Garmin sportdata van de afgelopen drie maanden terugkijken en je voortgang analyseren.

Check je temperatuur

20 mei, 2021|

Nieuw in het Sport Data Valley platform: thermoprofielen. De afgelopen maanden is er in samenwerking met myTemp, de Triatlonbond en de Atletiekunie een thermo-dashboard ontwikkeld voor gebruikers van het Sport Data Valley platform. Sporters die hun lichaamstemperatuur monitoren, beperken de kans op hyperthermie en hitteletsel.