Steeds meer sporters ontdekken hoe zij hoe zij op basis van sport en beweegdata slimmer en effectiever kunnen trainen. En net als veel topsporters kunnen zij daar competitief voordeel mee behalen. Of ze nu individueel sporten of in teamverband. We zien een toename van het aantal gebruikers op het Sport Data Valley platform. Het platform groeit!

Voor sporters

Op het Sport Data Valley platform kun je complexe gegevens omzetten in toegankelijke grafieken. Doordat de gegevens op een centrale plek worden verzameld, kun je ook de prestaties door de tijd heen vergelijken. Heb je de afgelopen tijd frequent getraind? Merk je dat je conditie vooruit gaat? Het platform geeft je waardevolle inzichten in het effect van al je inspanningen. De mogelijkheden binnen Sport Data Valley zijn talrijk. Het is aan de sporters en coaches zelf om te bepalen welke gegevens zij willen analyseren.

Meerwaarde voor Coaches

Vaak verzamelen coaches en begeleiders al vrij veel informatie, maar wordt dit niet op een centrale plek opgeslagen. Op Sport Data Valley kan dit veilig en binnen één systeem. Dankzij de gevalideerde vragenlijsten – die een coach aan zijn sporters kan sturen – is het mogelijk om als coach gericht te monitoren hoe sporters de trainingen ervaren. Zo wordt het makkelijker om sporters zo te belasten dat zij zich optimaal ontwikkelen. We zien een toename van het aantal gebruikers op het Sport Data Valley platform. Maak ook een account en verken de mogelijkheden!

 

 

 

 

29 april, 2021

Meer nieuws